ONEShade & OliBULK Fill kompozit szett

26 010 Ft

Láthatatlan fúzió kaméleon effektussal!

Az OLIDENT ONEshade & OliBULK Fill kompozitok egyedi összetétele egyszerű és gyors megoldást kínál a leggyakrabban előforduló kavitások esetén.

 

Leírás

OLIDENT ONEShade & OliBULK Fill kompozit szett

Egy tökéletes páros!

Az OLIDENT ONEshade & OliBULK Fill kompozit páros egyedi összetétele egyszerű és gyors megoldást kínál a leggyakrabban előforduló kavitások esetén. Az időigényes szín- és opacitás párosítás többé nem jelent problémát. Ezzel a tökéletes párossal könnyedén készíthet rendkívül tartós töméseket esztétikai megalkuvás nélkül. Minden amire szüksége van csupán ez a két fecskendő.

ONEshade

A ONEshade egy univerzális színű mikrohibrid kompozit, nanorészecskékkel. Alkalmazkodik minden töméshez és a környező szövetekhez, igazi kaméleon effektus jellemzi. A helyreállítás láthatatlanná válik, még a széleknél is. Az esetek 90 %-ában a ONEshade megfelelő megoldás az esztétikai funkció betöltésére. Univerzális árnyalat kitűnő árnyalat-adaptációval.

OliBULK Fill

Folyékony tömőanyag az egy lépéses technikához, legfeljebb 4mm vastagságú rétegig. Az elasztikusság és folyékonyság optimális arányának köszönhetően gyorsan és kényelmesen alkalmazható, valamint formázható.

Ajánlott indikációk:

  • 1-es osztály
  • 2-es osztály
  • 3-as osztály
  • 5-ös osztály*

A ONEshade és az OliBULK Fill egyaránt használható az univerzális egyszerű eljárásoknak megfelelően, továbbá garantálják az egyszerű felvitelt, gyors polírozást és a hosszan tartó eredményt.

Láthatatlan fúzió kaméleon effektussal:

A két kompozit másik közös előnye a kaméleon effektus, de ami megkülönbözteti őket egymástól az az opacitás. Az opaker OliBULK Fill alaprétegként működik a mély és szabálytalan kavitások esetén, ezáltal egy hátteret hoz létre. A sokkal inkább transzparens ONEshade pedig a színadaptív technológiának köszönhetően láthatatlan fúziót hoz létre az összes környező szövettel.

A ONEShade és az OliBULK Fill univerzális színei megegyeznek a legtöbb természetes fogszínnel.

Kiemelkedő mechanikai tulajdonságok:

A folyékony OliBULK Fill alacsony zsugorodási feszültsége és az univerzális ONEshade nagy nyomószilárdsága garantálja a megbízható eredményt a leggyakoribb kavitásoknál.

Független német intézetek megerősítették mindkét anyag kiváló minőségét.

 

ONEShade & OliBULK Fill tömőanyag szett

A szett tartalma:

  •  OliBULK Fill folyékony kompozit- medium dentin?: 2 db
  •  ONEShade mikrohibrid kompozit nanorészecskékkel, egy univerzális színben: 1db

A termékek külön-külön is megvásárolhatóak!

Ez is érdekelheti:https://herbodent.hu/termek/olident-professzionalis-ecsetek-2/

További részletekért kattintson:https://www.youtube.com/results?search_query=herbodent