OCC ORO CLEAN ASEPTOPRINT SPRAY lenyomat fertőtlenítő

6 096 Ft

Az OCC  ORO CLEAN ASEPRTOPRINT SPRAY Használatra kész fertőtlenítő oldat mindenfajta lenyomatanyaghoz (poliéter, poliszulfid, alginát, A- és C-szilikon), lenyomatkanálhoz, viaszmintához, fogszabályzó készülékekhez, fogtechnikai eszközökhöz és protetikai anyagokhoz. Aldehid-mentes, ezért a lenyomatkanalak nem színeződnek el, a vér és proteinek nem tapadnak rá a lenyomatanyagokra. A spray nincs hatással a lenyomatanyagok és gipszmodellek dimenziós stabilitására. Biológiailag könnyen lebontható és ártalmatlan a környezetre.

Leírás

Használatra kész fertőtlenítő oldat mindenfajta lenyomatanyaghoz (poliéter, poliszulfid, alginát, A- és C-szilikon), lenyomatkanálhoz, viaszmintához, fogszabályzó készülékekhez, fogtechnikai eszközökhöz és protetikai anyagokhoz. Aldehid-mentes, ezért a lenyomatkanalak nem színeződnek el, a vér és proteinek nem tapadnak rá a lenyomatanyagokra. A spray nincs hatással a lenyomatanyagok és gipszmodellek dimenziós stabilitására. Biológiailag könnyen lebontható és ártalmatlan a környezetre.

Bactericide / Fungicide (1)
(tiszta körülmények) 30 mp
(több szennyeződés) 60 mp
Tuberculocide (1) 60 mp
Mycobactericide (M.avium)(1) 60 mp
Hepatitis B / HIV (2) 30 mp
Hepatitis C (3) 30 mp
Papovavirus (SV 40) (4) 60 mp

Használata: Minden felületnek teljesen nedvesnek kell lennie. Az adott koncentrációkat és behatási időket be kell tartani. A fertőtlenítés után minden tárgyat bő vízzel le kell öblíteni (öblítés előtt javasolt a tárgyakat kendővel áttörölni). Csak alkohollal kompatibilis anyagokon használja! Érzékeny anyagokon használat előtt tesztelje a terméket!

További információk

Kiszerelés

1 liter