THERACAL LC kalciumszilikát alábélelő

46 152 Ft

THERACAL LC kalciumszilikát alábélelő

Gyantával megerősített kalcium-szilikát pulpavédő / alábélelő  (4 db 1 gr-os fecskendő)

A TheraCal LC fényre keményedő, gyantával megerősített kalcium-szilikát töltetű alábélelő, direkt és indirekt pulpasapkázáshoz.

Leírás

A BISCO amerikai gyártó egyik legismertebb és legnépszerűbb terméke a TheraCal LC fényre keményedő, gyantával megerősített kalcium-szilikát töltetű alábélelője, direkt és indirekt pulpasapkázáshoz és kompozitok, amalgámok,  cementek és egyéb alapanyagok alábéleléséhez. Az alábélelő alternatívaként használható kalcium-hidroxid, üvegionomer, RMGI, IRM / ZOE és más helyreállító anyagok helyett. Barrierként és védelemként szolgál a gyökércsatornánál mint alábélelő.
A TheraCal LC alábélelő precíz alkalmazása lehetővé teszi a fogorvos számára, bármilyen mély cavitas előkészítését. A fényre kötő alábélelő készletben található végződései, lehetővé teszi a tömőanyag azonnali behelyezését és kondenzációját, a nehezen hozzáférhető területeken is.. A szabadalmaztatott összetétele lehetővé teszi az egyszerű megvilágíthatóságot, miközben a tixotróp tulajdonságok miatt könnyen applikálható. A hidrofil gyanta készítmény stabil és tartós alábélelést hoz létre.

Egyedülálló előnyök:

– A kalcium felszabadulás stimulálja a hidroxi-apatit- és a másodlagos dentinhidak képződését a fogban
– A lúgos pH elősegíti a gyógyulást és az apatit képződést
– A jelentős kalcium kibocsátás védőréteget hoz létre a fog üregében
– Nedvességtűrő és rádiopak – bármilyen tömőanyagok és cementek alá alkalmazható

Klinikai jelentőség:

– A TheraCal LC szabadalmaztatott összetétele tri-kalcium-szilikát részecskékből áll hidrofil monomerben, amely jelentős kalcium felszabadulást biztosít, így egyedülállóan stabil és tartós anyaggá téve alábélelőként vagy alapként

Tekinse meg a termék videóját

https://www.youtube.com/watch?v=QwXAJYiEniA&t=11s

Tekinse meg egy másik termékünket

https://herbodent.hu/termek/theracem-ca-ragaszto-cement/

A BISCO egy ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkező fogászati ​​orvosi eszközök gyártója, amely ragasztó- és gyantakompozit technológiára specializálódott. Az 1981-ben alapított BISCO iparágvezető, amely műszakilag innovatív esztétikai és helyreállító termékeket kínál fogászati ​​ügyfeleinek az Egyesült Államokban és a világ több mint 60 országában.

További információk

Kiszerelés

4 db 1 gr-os fecskendő