OCC ORO CLEAN LIQUID tisztító koncentrátum

10 795 Ft19 939 Ft

OCC ORO-CLEAN LIQUID aldehid- és alkoholmentes nagyhatású tisztító koncentrátum elszívó berendezések, köpőcsészék, és amalgám szeparátorok tisztításához. A kiegyensúlyozott hatóanyag kombinációnak köszönthetően magas a tisztító teljesítménye  és olyan makacs szennyeződés maradványok ellen is hatásos, mint a vízkő, vér és egyéb lerakodások. Az ORO CLEAN® Liquid nem habzik.

Törlés

Leírás

OCC ORO CLEAN® Liquid aldehid- és alkoholmentes nagyhatású tisztító koncentrátum elszívó berendezések, köpőcsészék, és amalgám szeparátorok tisztításához. A kiegyensúlyozott hatóanyag kombinációnak köszönthetően magas a tisztító teljesítménye  és olyan makacs szennyeződés maradványok ellen is hatásos, mint a vízkő, vér és egyéb lerakodások. Az ORO CLEAN® Liquid nem habzik.

Fertőtlenítse vagy tisztítsa az elszívóegységet naponta, a helyi előírásoknak megfelelően. Öblítse ki alaposan az elszívóberendezést vízzel, a műtéti eljárást követően, a fertőtlenítés előtt. A tisztításhoz 2 liter munkaoldatot kell alkalmazni az
elülső címkén lévő adagolásra vonatkozó utasításoknak megfelelően. A koncentrátum mennyiségének pontos leméréséhez használja a kupak belső felületén található mérővonalakat. Az alsó vonal 20 ml, a felső vonal 40 ml mennyiséget mutat.
Az OROCLEAN® Cup segítségével 1.5 liter munkaoldatot kell felszívni és 0.5 litert a köpőcsészébe önteni. 30 percig hatni hagyni. Tisztítás után alaposan ki kell öblíteni vízzel.

További információk

Kiszerelés

2 liter, 5 liter