Everall7 Izo-Sol izolátor

4 400 Ft

Filmréteget képző készítmény az akril és a fogászati gipsz izolálásához. Nagyon vékony és sima réteget hoz létre, amely garantálja a maximális pontosságot.

  • Formaldehid mentes
  • Bakteriosztatikus hatás
  • Lehetővé teszi a gipszformák egyszerű szétválasztását polimerizáció után

 

Leírás

Everall7 IZO-SOL izolátor

Az  Everall7 IZO-SOL filmréteget képző készítmény az akril és a fogászati gipsz izolálásához. Nagyon vékony és sima réteget hoz létre, amely garantálja a maximális pontosságot. Használható akrilgyanta-gipsz és gipsz-gipsz izolálásához. Kis mennyiségű termék is hatékony izolációt biztosít.

Everall7 IZO-SOL izolátor előnyei:

  • Formaldehid mentes
  • Bakteriosztatikus hatás
  • Lehetővé teszi a gipszformák egyszerű szétválasztását polimerizáció után

Elérhető kiszerelések:

  • Folyadék: TP003: 250 ml
  • Folyadék: TP002: 1 l

 

EVERALL7

A Villacryl akrilátok széles palettáját kínálja, melyek hagyományos protetikai munkákhoz alkalmasak. Magas szakítószilárdág, magas anyagstabilitás, törésállóság, biokompatibilitás valamint különböző színű és áttetszőségi fokú anyagok közül válogathatnak.

Immáron 30 éve küldetésük a fogtechnikusok és fogorvosok mindennapi munkájának megkönnyítése. A kiváló protetikai anyagokon alapuló megoldásokat fejlesztik, ezzel biztosítva a gyorsabb és egyszerűbb munkafolyamatokat, a betegeknek biztonságot és életminőség javulást kínálva. A vállalat üzletpolitikája etikán és társadalmi felelősségvállaláson alapul. Termékeiket folyamatosan fejlesztik, kutatásokat végeznek és szigorúan betartják a kötelező eljárásokat a gyártás során. A velük együttműködő fogtechnikusok és a cég fejlődésével szinergiában dolgozó csapat garancia a folyamatos fejlődésre és az EVERALL7 ambiciózus terveinek megvalósítására.

Ez is érdekelheti:https://herbodent.hu/termek/everall7-villacryl-hard-hidegen-kemenyedo-akril-anyag-fogsorok-ideiglenes-alabelelesere/

További információkért kattintson:https://www.youtube.com/results?search_query=herbodent

További információk

Kiszerelés

Folyadék: 250 ml , 1 liter