ENDOGUIDE MOLAR KIT gyökércsatorna fúró

51 435 Ft

Az SS White® EndoGuide™ Burs egy nyolc fúróból álló egyedülálló sorozat a nem sebészi gyökérkezelésekhez. Az SS White® EndoGuide™ Burs kifejezetten az endodontikus feltárás és elérés hatékonyságának maximalizálására szolgál, miközben megőrzi az egészséges fogszerkezetet.

A szabadalmaztatott mikro-átmérőjű, kúp formájú végződés önmagát központosítja, amely lehetővé teszi a csatornákhoz való egyenes hozzáférést.

Az EndoGuide™ Burs élkialakításának köszönhetően vágás közben hatékonyan polírozza is a dentin felületét, ezáltal megkönnyíti a dentin feltérképezését és pontosabbá teszi a csatorna beazonosítását. A kétfajta EndoGuide™ készlet kifejezetten az Anterior/Bicuspid illetve a Molar fogak speciális endodontikus igényeihez igazodik. Az EndoGuide™ fúrók önállóan is elérhetőek.

Cikkszám: 18051 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

EndoGuide™ Molar Kit

(Endodontikus feltáráshoz

Hét EndoGuide™ fúrót tartalmaz, melyek növelik a moláris fogak endodontikus feltárása közbeni láthatóságot és kontrolt, míg lokalizálják a rejtett csatornákat, mélyen navigál az  elmeszesedett csatornákban  és a csatornák között.

MEGJEGYZÉS: Moláris fogak esetében a kezdetleges elérést és bontást akár a Great White® #2 fúróval vagy a Great White® Z Diamonds fúróval kell elvégezni, melyeket az EndoGuide™ Anterior/Bicuspid készlet endodontikus eléréshez és feltáráshoz (rendelési kód #18052) tartalmaz.

HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK:

1.Az EndoGuide™ fúrók feladatspecifikusak; mindegyik fúrót az endodontikus elérés és csatorna feltárás bizonyos területeihez tervezték.

2.Bár az EndoGuide™ fúrók méretüket tekintve valóban kicsik, mégis mind vertikálisan, mind laterálisan nagyon hatásosan vágnak. A vágóhatás maximalizálása és a fúró törésének elkerülése érdekében javasolt csak akkora nyomást gyakorolni a fúróra, hogy irányítható legyen, miközben engedi a műszert áthaladni a szubsztrátumon. Vályat kialakításához enyhe söprögető mozdulat javasolt.

3.Túlzott erőkifejtés az eszközre, különösképpen oldalirányban a fúró károsodását okozhatja.