SS White ENDOGUIDE ANTERIOR/BICUSPID KIT gyökércsatorna fúró

51 435 Ft

Az SS White® EndoGuide™ Burs egy nyolc fúróból álló egyedülálló sorozat a nem sebészi gyökérkezelésekhez. Az SS White® EndoGuide™ Burs kifejezetten az endodontikus feltárás és elérés hatékonyságának maximalizálására szolgál, miközben megőrzi az egészséges fogszerkezetet.

A szabadalmaztatott mikro-átmérőjű, kúp formájú végződés önmagát központosítja, amely lehetővé teszi a csatornákhoz való egyenes hozzáférést.

Az EndoGuide™ Burs élkialakításának köszönhetően vágás közben hatékonyan polírozza is a dentin felületét, ezáltal megkönnyíti a dentin feltérképezését és pontosabbá teszi a csatorna beazonosítását. A kétfajta EndoGuide™ készlet kifejezetten az Anterior/Bicuspid illetve a Molar fogak speciális endodontikus igényeihez igazodik. Az EndoGuide™ fúrók önállóan is elérhetőek.

Cikkszám: 18052 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

EndoGuide™ Anterior/Bicuspid Kit

(Endodontikus eléréshez és feltáráshoz)

Minden eszközt tartalmaz, amely a fémen, porcelánon és cirkonon keresztüli endodontikus eléréshez szükséges, beleértve az SS White® Great White® #2 koronafelvágót, Great White® Z Diamonds fúrókat és négy EndoGuide™ fúrót, melyek ideálisak az Anterior/Bicuspid fogak sima gyökércsatornáinak lokalizálásához és eléréséhez.

HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK:

1.Az EndoGuide™ fúrók feladatspecifikusak; mindegyik fúrót az endodontikus elérés és csatorna feltárás bizonyos területeihez tervezték.

2.Bár az EndoGuide™ fúrók méretüket tekintve valóban kicsik, mégis mind vertikálisan, mind laterálisan nagyon hatásosan vágnak. A vágóhatás maximalizálása és a fúró törésének elkerülése érdekében javasolt csak akkora nyomást gyakorolni a fúróra, hogy irányítható legyen, miközben engedi a műszert áthaladni a szubsztrátumon. Vályat kialakításához enyhe söprögető mozdulat javasolt.

3.Túlzott erőkifejtés az eszközre, különösképpen oldalirányban a fúró károsodását okozhatja.