CORE-FLO™ DC csonkfelépítő

20 574 Ft

A BISCO CORE-FLO DC egy kettős kötésű anyag, amely automatikus keverésű, kétfecskendős adagolóval adagolható.  A CORE-FLO DC kiváló nyomó- és hajlítószilárdsága megbízhatóságot és tartósságot biztosít az orvos számára a közvetlen helyreállítások elkészítésekor. Egyszerűsített technikával az orvos egyszerre be tudja ragasztani a csapot és felépíteni a műcsonkot. A CORE-FLO DC röntgenárnyékot ad és két árnyalatban kapható: Natural/A1 és Opaque White színben.

Cikkszám: A-17801,3P Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A BISCO CORE-FLO DC egy kettős kötésű anyag, amely automatikus keverésű, kétfecskendős pisztollyal adagolható. A CORE-FLO DC kiváló nyomó- és hajlítószilárdsága megbízhatóságot és tartósságot biztosít az orvos számára a közvetlen helyreállítások elkészítésekor. Egyszerűsített technikával az orvos egyszerre be tudja ragasztani a csapot és felépíteni a műcsonkot. A CORE-FLO DC röntgenárnyékot ad és két árnyalatban kapható: Natural/A1 és Opaque White színben.

Egyedi előnyök

  • A nagy nyomó- és hajlítószilárdság, valamint az alacsony vízszorpció biztosítja a helyreállítás sikerességét és hosszú élettartamát
  • Kiváló kezelhetőség – nem folyik el, mint a piac többi alapanyaga
  • Könnyen előkészíthető – úgy csiszolható, mint a dentin
  • Alacsony zsugorodási tulajdonságok, mint dentinpótló anyag

 

 

További információk

Kiszerelés

8 gr

Szín

A-23011P – Natural/A1, A-23012P – Opaque White